Drumles week 13:

Hi Allemaal, welkom bij deze les. hij bestaat uit 3 delen:

We gaan het hebben over een aantal slagen die worden gebruikt bij het (snare)drummen. Het eerste filmpje is de uitleg bij de oefening (PDF onder het filmpje) waar we ze allemaal even afgaan en ik demonstreer hoe ze werken en hoe ze klinken.

UItleg Slagen


Het 2e deel is een stuk wat ik geschreven heb waar deze slagen in de praktijk voorkomen, in het volgende filmpje leg ik het stuk even uit en speel ik de stukjes voor:

Uitleg Stuk

Het laatste deel voor de gene met een drumset thuis, een lesje over korte fills van 1 tel. Heel fijn om net even de groove te onderbreken zonder dat je meteen een hele maat vol maakt :). Deze komen uit het boek Real time drums 1, als je dt boek hebt Blz. 54+55, als je het niet hebt, check de PDF onder het filmpje.

Fills

Heel veel plezier er mee, filmpjes etc zijn altijd welkom en bij vragen app of mail me, dan help ik met liefde :).

Be safe en tot snel!

Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *